WE –

grenen som kombinerar fart, fläkt och samspel. 


Working EquitationWE hjälper alla ekipage att utvecklas, oavsett nivå och vilken gren du rider.

Du och din häst blir mer samspelta och er kommunikation förbättras. Du får träna på att vara precis och tajmad i din hjälpgivning.

Att WE dessutom hjälper dig att träna svåra dressyrrörelser som galoppombyten och samling är en bonus!

Dessutom blir du och din häst ett team som litar på varandra och klarar utmaningar som läskiga domarbord och farliga hinderinfångare.


Rygga mönster – slalom


Att stå still med tålamod och att kunna röra sig smidigt även baklänges. I webbkursen får du tips för hur du bäst tränar in hindret.

Förtroende


WE bygger upp förtroendet och samspelet mellan häst och ryttare. Lär du in det på rätt sätt kommer varken tjurar eller broar vålla några bekymmer och du kan dundra fram i galopp full av självförtroende.

Grinden


Grinden ska kunna ridas både fram- och baklänges, utan att "några av djuren i hagen smiter ut". När du väl lärt dig repgrinden är det dags för trägrinden. Kursen lär dig de avgörande delmomenten för att klara uppgiften.

Kursmeny


  Del 1 – Vad är WE?
Available in days
days after you enroll
  Del 2 – de tre delmomenten
Available in days
days after you enroll
  Del 3 – kärnvärdena förtroende, samarbete & smidighet
Available in days
days after you enroll
  Videos på genomförandet av några karaktärshinder
Available in days
days after you enroll
  Vill du veta mer?
Available in days
days after you enroll

Välj ett köpalternativ


Kursledare: Anna Nordin


Anna Nordin har egna internationella meriter i WE från EM 2010 i Italien. Hon är dessutom en populär tränare för såväl ekipage på landslagsnivå som de som testar WE för första gången. Många ridklubbar och ridskolor anlitar Anna för att introducera WE och utbilda sina ridlärare. Anna håller även clinics och har bland annat visat upp WE på Gothenburg Horse Show.

Med sitt pedagogiska upplägg får både hästar och ryttare en positiv introduktion till grenen. Med sin gedigna erfarenhet kan hon ge de rutinerade ekipagen de avgörande tipsen för att kunna prestera på toppen av sin förmåga.

I webbkursen har Anna samlat sina viktigaste grundpelare för dig som vill börja med eller nyss har börjat med WE. De informativa hinderfilmerna ger även kunskap och konkreta tips till mer erfarna ekipage.

Kursrecensioner

– så här tycker andra kunder om kursen:


*****


Informativ, pedagogisk och kort introduktion till mig som är nybörjare på WE. Jag blir väldigt inspirerad och vill lära mig mer. Förutom grunderna i WE tar kursen bl a upp vad man bör tänka på vid introduktion av hinder, rida mönster samt lite om hur domaren bedömer ekipaget. Denna bör alla gå som vill börja träna WE. 5 stjärnor från mig!

Louise Yourstone Tegborg

*****


Jättebra intro till WE. Mycket lättförståelig information av hög kvalitet som ger en bra start till nya utmaningar på hästryggen – rekommenderar varmt <3

Runa Inemyr

*****

Trevligt, informativt och lätt att förstå.

Eva Nilsson