Coaching tar dig dit du vill


Ofta är det den mentala biten som hindrar oss från att använda hela vår ridtekniska förmåga, och genom att träna upp den biten får vi framsteg på hästryggen.


Att unna sig själv coaching är som att skaffa turbo till bilen – du kommer få tillgång till hela din potential! Din coach hjälper dig att se och höra det som finns "mellan raderna", så du kan renodla det du gör och lägga fokus på rätt saker för att uppnå det du vill. Oavsett om ditt mål är att ta OS-guld eller "bara att må bra och ha livskvalitet".Hur går det till?


Ett vanligt upplägg är att vi inleder med att gå igenom önskeläge, gör en nulägesanalys och påbörjar en handlingsplan. De följande samtalen reflekterar vi kring det arbete du gör och utvecklar handlingsplanen vidare mot målet.

Efter varje samtal får du anteckningarna från samtalet av mig via mail. Utifrån dina behov får du hemuppgifter och övningar som hjälper dig nå de mål du satt upp.

Före ditt första samtal...

Fyll i uppgifterna nedan för att få en effektiv start på vårt samarbete:

Frequently Asked Questions
Hur bokar jag mitt coachsamtal?

Du bokar ditt coachsamtal/coachpaket genom att klicka på "Boka nu"-knappen längst upp på sidan. Då kommer du till bokningskalendern där du kan boka en ledig tid som passar dig.
Kan jag köpa coachsamtal flera gånger?

Självklart! Om du känner att du behöver fler samtal så köper du helt enkelt produkten igen. Du kan även köpa paket med flera samtal för att få ännu bättre pris.